هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور

امتحانات نهایی دانش‌آموزان الکترونیکی می شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: مراکز استاندارد آزمون تا سال ۱۴۰۷ به صورت تمام الکترونیک فعالیت خواهند کرد و استفاده از کاغذ در آنها حذف خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 08
کد خبر: ۲۳۵۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن زراعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش اظهار کرد: پیش از این یک اشکال در نظام آموزشی وجود داشت به گونه‌ای که دانش‌آموزان در نظام آموزش عمومی مشغول به تحصیل بودند اما سنجش آنان توسط نظام دیگری انجام می‌شد.

 

وی افزود: این موضوع موجب شده بود دانش‌آموزان پایه دوازدهم و دوره دوم متوسطه از کتاب فاصله بگیرند و دانش‌آموزان در کلاس‌های کنکور یا مهارتی تست‌زنی شرکت می‌کردند که این موضوع به عنوان مسئله‌شناسی مد نظر قرار گرفت.

 

زارعی ادامه داد: با اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت نظام آموزشی، تاثیر سابقه تحصیلی مورد تایید قرار گرفت و این کار مهم با برگزاری امتحانات نهایی در خرداد سال گذشته انجام شد.

 

نمرات امتحانات نهایی سال گذشته پایین بود

وی بیان کرد: در بخش طراحی سؤالات بر ارزشیابی و مفاهیم آموزشی تاکید شد، هرچند نمرات پایین بود اما یک جراحی در جهت‌دهی نظام آموزشی و اجتناب از حافظه محوری انجام شد همچنین امنیت آزمون بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفت.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با بیان اینکه در آزمون سراسری 1403 مبنای 50 درصد تاثیر قطعی معدل فقط برای پایه دوازدهم است، اظهار کرد: برای برقراری عدالت آموزشی تصحیح اوراق امتحانات نهایی به صورت الکترونیکی است.

 

ایجاد مراکز استاندارد آزمون تمام الکترونیک تا سال 1407

زارعی ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی، مراکز استاندارد آزمون تا سال 1407 به صورت تمام الکترونیک فعالیت خواهند کرد و استفاده از کاغذ در آنها حذف خواهد شد.

 

زارعی در خصوص پرداخت حق‌الزحمه دست اندکاران امتحانات نهایی گفت: بودجه مستقلی در این رابطه وجود نداشت که تقویت آن مورد توجه قرار گرفت.

 

وی با بیان اینکه یکی از سیاست‌های وزارت آموزش و پرورش کاهش تنوع مدارس است، خاطر نشان کرد: توجه به مدارس مناطق محروم از رویکردهای مهم وزارت آموزش و پرورش است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار